:::: MENU ::::

Raid Adventure Team odchádza na ďalšiu súťaž Majstrovstiev sveta

Neprešli ani dva týždne a Raid Adventure Team vyráža na ďalšiu súťaž svetového pohára. Po veľmi úspešnej súťaži Hungarian Baja, kde sa posádka umiestnila na prvom mieste vo svojej triede, teraz team mieri do Poľska.Hungarian_BajaV meste Szczecin, ako už býva zvykom, sa vo štvrtok začína preberanie posádok súťaže Baja Poland.Na štart sa postaví viac ako 120 súťažiacich vrátane áut, štvorkoliek, motoriek a kamiónov. O stupienky víťazov bude súťažiť  37 teamov zo 14 krajín.

Baja Poland je jedna z posledných súťaží, ktorej selektívne sekcie vedú cez piesky vojenského priestoru Drawsko-Pomorskie. Z tohto dôvodu sa súťaž teší veľkej obľube a teamy sú ochotné cestovať za ňou tisícky kilometrov.

Na piatok je naplánovaný iba krátky (8 km) prológ. V sobotu sa idú dve sekcie v už spomínanom vojenskom areáli, z čoho každá má 192 km. Na nedeľu sú taktiež naplánované dve selektívne sekcie, každá s dĺžkou 65 km, pričom piesok vystrieda prevažne šotolina.

Na tejto súťaži bude mať  Raid Adventure Team zastúpenie aj v kategórií štvorkoliek. Sandra sa do štartovného poľa postaví spolu s 24 štvorkolkármi z viac ako 5 krajín. Preberanie štvorkoliek začína v sobotu a v tento deň sa zároveň ide aj pre štvorkolky prvá selektívna sekcia a to hneď v Drawsko-Pomorsku s dĺžkou 192 km.

Aj napriek veľa kilometrom je pre štvorkolky a motorky piesočná trať rovnako atraktívna ako pred zvyšok štartujúcich. V nedeľu sa Sandra popasuje so 65 kilometrami a tým sa pre štvorkolkárov štartujúcich v Poľskom pohári súťaž Baja Poland končí.Sandra

Opravy na Forde Raptor tlačil čas ale všetko je už nachystané a pripravené. Snáď sa mu podarí vybojovať minimálne tak dobré umiestnenie ako naposledy a postaví sa na stupne víťazov.